Häng med till Åre valborgsveckan 2016

Snart är det dags att göra vår årliga klubbresa till Åre. Förra året där var väldigt lyckad. Vi flög nästan varje dag och hade det helt underbart. Vi var många nybörjare som fick vår bergsbehörighet samt några som blev P1:or. 

I år hoppas vi på att vi får det ÄNNU bättre, kanske blir det flygbart varje dag! Vi åker söndagen den 24 april och är tillbaka den 1 maj. Vi bor på Lake Lodge i nya lägenheter, sedan 2015, med fin utsikt över Åre sjön. Ca. 7 mins promenad från VM:8an som tar oss upp till toppen (med ett byte). Det finns många olika starter för olika vindriktningar så förhoppningsvis finns det alltid någon start som passar.

Lake Lodge

Har du inte bergsbehörighet går det lätt att ordna hos de fantastiska instruktörerna på Skysport – anmäl dig redan nu. Vill man uppgradera sin licens till P1 går även det att göra på Skysport.

Skulle det mot all förmodan vara dagar med dåligt väder finns det massor att göra och titta på i Åre. Tännforsen - Sveriges strörsta vattenfall ligger bara ca 20min resväg med bil från Åre. I Duved finns en älgfarm för dem som tycker om älgar.

                                           

Att flyga i Åre när bergen är täckta av snö är så vackert! 

Se reportage från förra året här - Valborg i Åre

Priset är 325 kr/natt (maxpris 1800 kr) inklusive frukost och slutstädning - lakan tar man med, eller bokar för 200 kr extra

Anmälan: Åre - anmälan 2016 (denna sida kräver inloggning)

Du har inte behörighet att skriva kommentarer.