Häng med till Åre valborgshelgen 2018

Snart är det dags att göra vår årliga klubbresa till Åre. En klassiker vi hoppas blir fantastisk! 

Vi har beställt episkt flygväder varje dag! Vi är på plats en förlängd valborgshelg från fredagen den 27 april till tisdag 1 maj. Vi bor alltså fyra nätter på Lake Lodge i moderna och välutrustade lägenheter med fin utsikt över Åre sjön. Ca. 2 minuters promenad från VM:8an som tar oss upp till toppen (med ett byte). Det finns många olika starter för olika vindriktningar så förhoppningsvis finns det alltid någon start som passar.

Hurra, nu är det dags igen!

Lake Lodge och Skysport

Har du inte bergsbehörighet går det lätt att ordna hos de fantastiska instruktörerna på Skysport – anmäl dig redan nu hos Skysport. Vill man uppgradera sin licens till P1 går även det att göra på Skysport.

Skulle det mot all förmodan vara dagar med dåligt väder finns det massor att göra och titta på i Åre. Tännforsen - Sveriges största vattenfall ligger bara ca 20min resväg med bil från Åre. I Duved finns en älgfarm för dem som tycker om älgar.

Att flyga i Åre när bergen är täckta av snö är så vackert! 

Och landningen går inte av för hackor den heller. Draklanda vid Åresjön.

 

Läs mer om hur vi hade det förra året: reportage från Åre-resan 2017.

 

Fakta:

Åka: Själva transporten till och från Åre ordnar du själv - samåk i bil eller åk tåg. Dit: Antingen nattåg med ankomst fredag morgon eller bil/tåg på fredagen. Hem: Tisdag 1 maj.

Boende: Vi bor fyra nätter (fre 27 april - ti 1 maj 2018) i moderna lägenheter i Lake Lodge, Draklanda vid Åresjön.

Priset är fastpris 1500 kr för fyra nätter inklusive frukost och slutstädning - lakan och handduk tar man med själv, eller bokar extra från Lake Lodge. 

Frukost: Samordnas i resp. lägenhet - spara kvitton och redovisa till reseledaren.

Liftkort: Kan köpas vid liften alldeles nära boendet. 

Anmälan: Åre - anmälan 2018 (denna sida kräver inloggning)

Du har inte behörighet att skriva kommentarer.