2020

Ullna Stockholms svar på Ålleberg?

Under året har det varit full fart på ett av dom bättre bergen, vi har i Stockholm. Kanske det allra bästa. Det har flugits helger och vardagar på högsta och lägsta höjd. Det har flugits distanser, kanske inte till Öland, men väl till avlägsna stadsdelar. Det har visats upp stort hjältemod och dåraktigheter, kloka beslut och inte så kloka beslut har tagits.

Skriv en kommentar (1 Kommentar)

Referat från styrelsemöte 7 maj

Fenix styrelse sammanträdde onsdag 7 maj. Det blev åter som videokonferens, vilket fungerar förvånansvärt bra. Alla ledamöter deltog. Här följer ett referat av de viktigaste diskussionerna och besluten.

Skriv en kommentar (1 Kommentar)

Referat från styrelsemöte 2 mars

Styrelsen har haft två möten sedan nyår. Här följer referat från det senaste sammanträdet som hölls 2 mars.

Skriv en kommentar (2 Kommentarer)

Äntligen säsongspremiär på Barkarby

Efter månader av blåst och regn och tekniska "problem" kunde vi äntligen dra igång vårsäsongen på Barkarby. I sprakande sol njöt över 30 närvarande medlemmar av guppig vårtermik och trevligt umgänge.

Skriv en kommentar (0 Kommentar)

Skottdagsflygning i Uttran

Det har blåst kuling i hela Europa i flera veckor. Guldbron ligger inblåst söder om Portugal. Tåg är inställda och samhällen översvämmande. Men plötsligt öppnar sig ett fönster, kort och frestande som en vapenvila på ostfronten. Vinden är svag, risk för solsken. Dags för en riktig klubbaktivitet i Uttran tänker Team 4.

Skriv en kommentar (0 Kommentar)