2014

spanien14 0179 introHär kommer sent om sider ett reportage från Fenix höstresa 2014 som gick till spanska sydkusten.

Skriv en kommentar (0 Kommentar)

Ömma fötter i Härkeberga out-and return

harkeberga 0822 introHur kan en vettig människa vilja promenera flera mil med 15–20 kilo skärmflygsäck på ryggen? Ja, det skulle då möjligen vara för att vinna Fenix tävling Härkeberga Out-and-return som avgjordes i nationaldagshelgen.

Skriv en kommentar (0 Kommentar)

Dubbel-bubbel – säsongspremiär

barkarby14 lek 01 introTeam 1 fick äran att få vädergudarna på sin sida, och genomförde efter en lång och kass vinter en hejdundrande dubbel säsongspremiär på BÅDA våra vinschfält i helgen 29-30 mars. Det är möjligen den tidigaste premiären på vårt sommarfält någonsin, och bådar gott för den kommande flygsäsongen.

Skriv en kommentar (0 Kommentar)

Packa skärmen

nodis1409 1037 introLördag 13 september genomförde Fenix en nödskärmspackning. Vi ordnar dem nu två gånger om året, och har hittat en bra lokal som ligger mer centralt än den lokal vi använt tidigare.

Skriv en kommentar (0 Kommentar)

Vårmönstring på Sätrastrand

jolly Vintern är (kanske) slut nu och Jolly Rogers hade vårmönstring på Sätra strand idag. Gamla och nya piloter trängdes i vårsol och nytinad hundskit.

Skriv en kommentar (2 Kommentarer)

Fenix sommarkollo gör Ravlunda

kaseberga14 introBlandade vimelbilder från en mysig dag på Ravlunda. Störe delen av deltagarna på Fenix årliga Kåseberga kollo har begivit sig till Ravlunda skjut fällt för flyga, sola och bada.

Skriv en kommentar (2 Kommentarer)

Antigeggistisk skyddsvall på Barkarby

barkarby14 0145 introFlera grindar in till Barkarbyfältet står vidöppna sedan ett halvår, och vi har fått smittrafik genom området och över våra gräsytor, med gegga som följd. Därför har vi identifierat behovet av en antigeggistisk skyddsvall. Denna byggdes 5 januari av en ingenjörstrupp bestående av några från styrelsen och helgens team 1. Förhoppningsvis ska vi nu få ha vår västra start i fred.

Skriv en kommentar (3 Kommentarer)