2019

Ve och fasa – vårt pensionat i Kåseberga byggs om och är inte öppet sommaren 2019. Och inga alternativ går att fiska fram. Vad händer med hangresan? En plan B trollas fram och resulterar i en hejdundrande succé. Vi utforskar den lettiska östersjökusten. Häng med österut!

Skriv en kommentar (4 Kommentarer)

Håkan Lindqvist tar Fenix första SM-guld

Efter en jämn och säker SM-vecka i Àger stod till sist Håkan Lindqvist överst på prispallen. Stort grattis till Fenix förste guldmedaljör. På fjärde plats hamnade Tor Jansson, och tillsammans med övriga klubbkamrater tog de lagsilver.

Skriv en kommentar (0 Kommentar)

Stor höstskötsel av vår mesta flygbacke

Med två dagars svettigt arbete utfört av både gamla och nya medlemmar, varvat med lite flygning, förvandlades den vildvuxna prärien på Granholmstoppen åter till en välklippt idrottsplats.

Skriv en kommentar (0 Kommentar)

Fenix checkar in på Hotel California

Stort reportage från Fenix höstresa 2019 till den spanska sydkusten som blev riktigt lyckad. Vi checkade in, och kunde efter en härlig vecka både checka ut och även åka därifrån.

Skriv en kommentar (0 Kommentar)

Team 4 – om korvälskaren får välja

Team 4 är bra på korv. Det serveras alltid kvalitetskorv när team 4 har vakten. Ibland har vi även tur med vädret, vilket var fallet 11-12 maj.

Skriv en kommentar (0 Kommentar)