Visa vem du är med Fenix-BUFFEN

Vi har prioriterat PR-verksamhet i årets verksamhetsplan, och en av aktiviteterna är att ta fram kul accessoarer. Vi är på gång med en tröj-shop, men den första nya grejen blir en Fenix-BUFF.

För dig som inte vet vad en BUFF är: Det är ett "rör" av tyg som är töjbart på bredden men inte på längden. Jätte-poppis i motorcykelvärlden, men också i friluftssammanhang. En BUFF är jätteskön att ha som scarf runt halsen, runt handlederna, eller på huvudet för att inte svetta sönder hjälmen. Man kan torka lera från skärmen, snyta sig, putsa glasögonen, vara söndagsfin hos svärföräldrarna – vad som helst.

Vi blev lite oroliga när vi såg att Cirrus hade snott vår idé efter att vi haft besök av BUFF-gänget på SPE i höstas, Så vi lade på ett kol för att vara först i stan med att presentera en egen klubb-BUFF. Det kan bli ett skönt käbbel under våren vilken som är snyggast.

Vår BUFF har hämtat inspiration från en mängd motiv från skärmflygvärlden som placerats huller om buller tillsammans med Fenix klubbmärke: skärmflygare i olika situationer, karbiner, radioapparater, Kaknästornet, en känga, en vindstrut. Dessutom trycker vi BUFFen i våra egna Fenix-färger svart, vitt och grå-silver. Det är Nina Plöen (official BUFF representative) och Fenix-presidenten som har råddat detta. Buffarna finnsfinnas till försäljning för ynka 150 spän på ett flygfält eller en flygpub nära dig!

Visa vem du är!

Du har inte behörighet att skriva kommentarer.