Årsmöte 2008

Ansvarsfrihet omval och premiering på årets årsmöte.

En mixad skara av gamla, nygamla och nya medlemmar strålade onsdag 22 oktober samman för att avsluta det gamla verksamhetsåret och inleda det nya. Mötet inleddes med lite mingel, en och annan öl och lite snacks. Vår president anlände stilmässigt på sin cykel med ordförandeklubban i handen och förde oss sedan igenom mötet med fast hand.

Årsmötet kunde konstatera att föreningen varit väldigt aktiv det gångna året med en svacka i flygverksamheten under november-februari pga dåligt väder, men med en riktig peak i augusti efter semestrarna. Kamrern undervisade oss i bokföringens förunderliga värld med diverse staplar och diagram som sammanfattat visade att vi får in pengar, vi spenderar pengar, men har trots det pengar kvar och vi äger maskiner som ibland kostar pengar i reparationer och ibland inte. Fenix resebyrå omsatte rätt stora pengar i år och gick med ca 250:- i vinst (!). Detta föredrag föranledde att årsmötet gav styrelsen ansvarsfrihet.

Samtliga styrelseledamöter ställde i år upp för omval (första gången någonsin) och årsmötet gav oss det förtroendet. Vi tackar ödmjukt för det och hoppas att vi kan fortsätta att driva och utveckla vår klubb på ett sätt som ger alla medlemmar maximala möjligheter till bra flygning i en stabil och framför allt kul klubb.

Årsmöte

Årets klubbmästare korades och pokal utdelades, Grattis Håkan Lindqvist till dina tävlingsresultat!

 

 

 

 

Du har inte behörighet att skriva kommentarer.