Dags för årets segelflyg-kräftskiva

KräftskivaDags för en av höstens bästa combos: Prova segelflyg hos Stockholms Segelflygklubb på Långtora flygfält lördag 4 september (för ett högst kamratligt pris) och avsluta dagen med kräftskiva på Långtora. Fenix bjuder alla i Fältgruppen på kalaset.

 

 

Härmed inbjuds Du till KRÄFTSKIVA med tillhörande fest och gemensam flyghelg med flygklubbarna i Enköpingstrakten: Stockholms Segelflygklubb, Fenix och Cirrus Skärmflygklubbar. Allt sker på Långtora segelflygfält strax norr om vårt eget Härkeberga. Det finns möjlighet att övernatta.

Avsikten är att göra något intressant och annorlunda på Långtora samt få möjlighet att prova varandras sporter/farkoster till en låg kostnad. SSFK´are kommer att få prova skärmflyg om så önskas och skärmflygarna kommer att få prova segelflyg. Priset för en tur i segelkärra blir symboliska 400 kronor — ett otroligt förmånligt erbjudande som man bara inte kan tacka nej till. ALLA borde prova. Läs Stor-Hasses reportge från provflygningen i fjol.

Om vädrets makter skulle vara emot oss kommer festen att gå av stapeln ändå. Tid för festen är 18.30. Söndag 5 september är reservdag för flygningen.

Det kommer att finnas korv, hamburgare m m att köpa på fältet under flygdagen.

Vi återkommer inom kort med proceduren för dig som vill prova segelflyg.

Festen

På lördagkvällen kl 18.30 blir det den sedvanliga kräftskivan. Denna fest är en höjdpunkt du inte får missa och ett bra tillfälle att knyta bekantskap med flygkompisar i de andra klubbarna. För enkelhetens skull ska ni ta med egna kräftor och dryck. Glöm inte att tina i tid. Fjolårets pinsamheter med varmvattensbad och kräftpaket i mikron vill vi gärna slippa i år ;-) . SSFK ser till att finns bröd, smör, ost, efterrätt, kaffe m m (för detta betalar du 100 kr) samt lättöl och läsk till försäljning. Efter maten blir det musik och dans för dem som orkar!

Gällande övernattning. Vi får alla hjälpa till med att fördela rummen broderligt och kanske blir det lite tight packat i rummen för en gångs skull! Dvs ha överseende denna helg och räkna inte med ett eget rum! Räkna däremot med en vacker solnedgång, bastu, nakenspring i sensommarnatten, ett satans hålligång och ett väldigt skönt uppvaknande nästa morgon på en rofylld plats.

Anmäl ditt deltagande (fest - flygning - övernattning - antal personer) till SSFK:s klubbmästare Katarina Bruce på telefon 070-551 58 29 eller epost katarina.bruce(snabel-a)activeoffice.se.

Du har inte behörighet att skriva kommentarer.