Just nu pågår förberedelserna för Fenix årsmöte tisdag 28 november. Det blir lite festligare än vanligt, för Fenix fyller 20 år. Boka in dagen i din kalender. På menyn står läcker pumpasoppa på pumpor från Kåseberga.

Om du bläddrar i reportagearkivet så finns en berättelse om en skärmflygresa till Spanien 1997. Det var på den resan som ett gäng skärmflygpiloter bestämde sig för att bilda en ny klubb tillsammans. Egentligen var det en rekonstruktion av en existerande klubb med lite osorterade konturer, och namnet Fenix blev passande som namn på en klubb som reser sig ur askan. Fenix bildande blev en rejäl vitamininjektion för flygningen i Stockholmsområdet. Vi har hållit stilen genom två decennier, över ett sekelskifte, och gör det fortfarande.

Årsmötet äger rum tisdag 28 november på Havregatan 2 på Södermalm (ingång från Ringvägen) med samling kl 18. Som vanligt blir det trevligt med förhoppningsvis effektiva årsmötesförhandlingar, följt av samkväm med mat och dryck. Någon liten extra jubileumsfestlighet kommer vi att kosta på oss.

Mer info kommer senare.

Update: Årsmöteshandlingar finns nu tillgängliga i dokumentarkivet - länk /Staffan

Du har inte behörighet att skriva kommentarer.