2023

Andreas har lämnat oss

Det var med oändlig sorg och smärta som vi nåddes av budet att vår medlem och vän Andreas Valta avlidit fredagen den 14 juli. En av dem som kände honom bäst är Marilu, som här skriver om Andreas som vi kommer att sakna så mycket. 

Skriv en kommentar (1 Kommentar)

Johan Nordenfelt vann med knapp marginal före Fredrik Lotse ett lyckat Vånsjö Out-and-return på nationaldagen och kan därmed titulera sig distriktsmästare i Stockholm.

Skriv en kommentar (2 Kommentarer)

Luftrummet i Uppland

luftrum introI denna artikel går vi genom en del nyheter i luftrummet, tar oss en blick i hur det ser ut i Uppland och vad det ger för möjligheter.

Skriv en kommentar (0 Kommentar)

Härlig helg i Vånsjö 5-6 maj

Vi börjar bli influgna på vårt nya sommarfält i Vånsjö. Och det har blivit förnäma sträckflygningar norrut, med Gävle som rekord i helgen som gick. Per i Team 2 lämnar följande rapport.

Skriv en kommentar (0 Kommentar)

Årets första styrelsemöte

Efter en del hinder i form av helger och resor kunde Fenix inte längre så nyvalda styrelse äntligen samlas till verksamhetsårets och även kalenderårets första sammanträde 30 januari. Här följer ett referat av det viktigaste som sades och beslutades.

Skriv en kommentar (0 Kommentar)

Nu har vi haft säsongspremiär på vårt nya sommarfält i Vånsjö. Det var också första gången vi flög där på västvind. Fina distanser, och oron för kraftledningen visade sig överdriven.

Skriv en kommentar (0 Kommentar)