Utrikes

Häng med på årets höstresa. Vi kör en repris på fjolårets succéresa till Alicante på den spanska sydostkusten Costa Blanca. Det blir en väldigt prisvärd resa med mysigt boende i en by i bergen och riktigt fina flygställen på rimliga resavstånd. 

Skriv en kommentar (0 Kommentar)

Vi reser till Alicante 17-25 september

Häng med på årets höstresa. I år väljer vi ett flygområde som många lärt sig älska, nämligen Alicante på den spanska sydostkusten. Det blir en väldigt prisvärd resa med mysigt boende i en by i bergen. 

Skriv en kommentar (0 Kommentar)

Häng med till Grekland i september

Nu kör vi igång utlandsresorna igen. I september varje år brukar Fenix ordna en resa söderut, som en skön avslutning på sommarsäsongen. Eftersom det varit en så stark medlemstillströmning det senaste året har vi i år valt ett flygställe som är väldigt bra för nybörjare – Leptokarya och området kring Olympusberget på Greklands ostkust. Avresa 18 september. 

Skriv en kommentar (0 Kommentar)

Fenix höstresa 2019 till Solkusten

På begäran blir det åter en höstresa 2019, och denna gång till Spanien 15–22 september. Vi återvänder till Hotel California i Almuñecar, strax öster om Malaga. Fin flygning och mysigt boende. En genuin spansk småstad att flanera i på kvällarna. Allt är bokat, flygbiljetterna är köpta. Nu behöver vi bara din anmälan. Senast vi reste till Hotel California blev resan fullbokad på några dagar.

Skriv en kommentar (0 Kommentar)

Algodonales – Fenix höstresa 2016

Same same but different. Fenix höstresa 2016 går åter till Spanien, men denna gång till Algodonales där Rob och Nicola Mansley på FlySpain tar hand om oss i ett fantastiskt flygområde. Resan lämpar sig för Pilot 1 och uppåt. Allt är bokat, flygbiljetterna är köpta. Nu behöver vi bara din anmälan. OBS sänkt pris på flyget.

Skriv en kommentar (1 Kommentar)

Fenix till Portugal 2016

En klubbresa till Portugal 31 augusti – 7 september 2016
På styrelsemötet förra veckan kom Folke och presenterade ett attraktivt förslag till en klubbresa utomlands efter sommaren. Läs mer om ett beprövat långflygarställe - Serra da Estrela i Portugal - och anmäl ditt intresse senast 31:a januari

Skriv en kommentar (1 Kommentar)

Fenix höstresa 2015

spanien14 0194 introFenix höstresa 2015 går åter till Spanien, 19–27 september. Vi återvänder till Hotel California i Almuñecar, strax öster om Malaga. Fin flygning och mysigt boende. En genuin spansk småstad att flanera i på kvällarna. Allt är bokat, flygbiljetterna är köpta. Nu behöver vi bara din anmälan.

Skriv en kommentar (2 Kommentarer)

Möt våren i Spanien

aldogonales introDen nyvalda styrelsen rivstartar med snabba beslut. Vi tjuvstartar termiksäsongen 2015 i soliga Spanien, 11–18 april. Häng med till Rob och Nicola Mansley på FlySpain i Algodonales i Andalusien. Resan lämpar sig för Pilot 1 och uppåt. Allt är bokat, flygbiljetterna är köpta. Nu behöver vi bara din anmälan. RESAN ÄR NU FULLBOKAD.

Skriv en kommentar (1 Kommentar)

Fenix höstresa 2014: åter till Spanien

herradura 2748 introFenix höstresa 2014 går till Spanien, 20–28 september. Vi återvänder till Hotel California i Almuñecar, strax öster om Malaga. Fin flygning och mysigt boende. En genuin spansk småstad att flanera i på kvällarna. Allt är bokat, flygbiljetterna är köpta. Nu behöver vi bara din anmälan. OBS: Resan är nu fullbokad.

Skriv en kommentar (9 Kommentarer)

Slovenien 2013

stol-start introKlubbens höstresa går åter till Slovenien. Efter lång diskussion i styrelsen beslöt vi att ge Slovenien en chans att revanchera sig, efter det förskräckliga väder vi hade på resan i höstas. Lördag 21 september flyger vi sålunda till Venedig (direkt med SAS) för färd till Drežnica och det fina flygområdet i västra Slovenien. Boka veckan redan nu. Vi har bokat allt för dig.

Skriv en kommentar (2 Kommentarer)

Höstresan 2013 går till Slovenien

stol-start introKlubbens höstresa går till Slovenien. Efter att ha varit i Italien i några år, och dessförinnan södra Spanien, fortsätter vi österut. Lördag 22 september flyger vi kungligt med SAS direkt till Venedig där vi blir hämtade för färd till Drežnica och det fina flygområdet i västra Slovenien. Boka veckan redan nu. Vi har bokat allt för dig.

Skriv en kommentar (9 Kommentarer)

Montegrappa 2010Knappt har ni hämtat er från sommarsuccén i Skåne förrän Fenix resebyrå presenterar nästa event: tredje veckan i september åker vi till italienska Montegrappa. Det är dags att dra nya tuschstreck i almanackan. Vi kommer att ha lokal instruktör engagerad för er som saknar behörigheter eller vill ha extra termikträning.

Skriv en kommentar (0 Kommentar)