Häng med till Grekland i september

Nu kör vi igång utlandsresorna igen. I september varje år brukar Fenix ordna en resa söderut, som en skön avslutning på sommarsäsongen. Eftersom det varit en så stark medlemstillströmning det senaste året har vi i år valt ett flygställe som är väldigt bra för nybörjare – Leptokarya och området kring Olympusberget på Greklands ostkust. Avresa 18 september.

Det här kan bli en perfekt första utlandsresa för dig som kommit igång med flygningen på allvar. Det är ett snällt flygställe, men kul även för den erfarne piloten. Kombinerad flyg- och badresa om man vill.

Resan anordnas 18–25 september i samverkan med Äventyrscenter som är Sveriges mest erfarna arrangör av skärmflygresor. Det finns gott om bilder och filmer från resorna till Grekland på Äventyrscenters sociala media (klicka för länk)

Det kommer att finnas ledare från Fenix med på resan, men all bokning görs till Äventyrscenter. Kontakt för frågor och bokning finns här. Priset för resan är 11 300 kr, vilket inkluderar flyg från Stockholm, boende i dubbelrum med frukost, transporter på plats och svensk instruktör. Enkelrum mot tillägg.

Häng med till Grekland och ha kul med oss, och utvecklas som skärmflygare.

Det är alltså en resa som passar för nybörjare. För att få utbyte av resan är det bra om du har viss erfarenhet av höjdflyg. Det är en fördel om du har bergs- och/eller hangbehörighet, men absolut inget krav, vi fixar med fortbildning och uppgradering på plats (prata med arrangören om detta i förväg). Du som har gjort massor av backglidningar men inte hunnit med behörigheterna kommer också att få en kul resa. 

Kontaktperson i Fenix, som också kommer med på resan, är Björn Hårdstedt, men denna gång är det alltså Äventyrscenter som är arrangör. Man kan säga att vi lagt ut resan på en slags entreprenad till en arrangör vi har god erfarenhet av. 

Du har inte behörighet att skriva kommentarer.