Skip to main content
Fenix Skärmflygklubb – Paragliding Club – Stockholm

Visst kan man flyga i november

FOTO: Tim Jansson

Sätrahanget har dykt upp som en doldis och blivit ett av de bästa hangen i vårt närområde, kanske det allra bästa när isen inte ligger. Under november har det varit flera riktigt bra dagar där.

På onsdagen 15 nov var det dags igen. Prognosen såg lovande ut, men vinden var fortfarande ganska stark på morgonen vilket troligen förklarade varför många trots allt gjorde en "Luther" och gick till jobbet. Men det blev en kanon-förmiddag, med en timme HÖGT upp i luften (Simons bilder) för dem som var på plats. Vi som har jobb att sköta, och ständigt ställs inför konflikten "ska jag ta chansen?" mäste bli bättre på att peppa varandra. Att inte fler gav sig ut på onsdagen var rent idiotiskt. Vinden var avtagande och en nykter analys kunde bara ge klartecken "with a capital K". Klubben har en sms-sändlista till alla i fältgruppen (det kan vem som helst själv greja i mobilen även om det kostar några spänn om man inte har fast pris), och om någon tar initiativet och är säker på sin sak, så kan vi låta alarmet gå. Kontakta ordförande Björn som gärna trycker på knappen.

Måndagen 27 november var det dags igen. Tidigt på morgonen var berget fullt med folk, och Tim hade kameran med sig (bilden ovan är Tims ).


Skapad: 20 mars 2008
Du har inte behörighet att skriva kommentarer.

Comments powered by CComment