Skip to main content
Fenix Skärmflygklubb – Paragliding Club – Stockholm

Dags att fixa klart Granholmstoppen

Granholmstoppen har legat naken och avskalad hela vintern, efter grävningarna i höstas. Men nu är det dags att göra klart backen. Fenix projektgrupp var ute och gjorde en inspektion i veckan, och inom kort kommer det sista arbetet att utföras.

 

 Granholmstoppen

Det känns som att backens profil har blivit riktigt bra, även om vädrets makter och lerfickor i backen gjorde att vi inte kunde genomföra allt precis som vi tänkt oss. Det är en oerhörd skillnad nu jämfört med den "terrassodling" som backen tidigare utgjorde. Nu är det runda och mjuka former överallt, och all vegetation är väck. Så kul kan man ha med 380 000 kronor!!

Därför lägger vi nu det krut vi har kvar på att jämna till ytan och få bort vassa kanter, sten och håligheter innan vi sprutar på gräs. Det är ungefär vad pengarna räcker till, dessutom, och vi har lite egna medel att kasta in på slutet inklusive ett litet anslag från Skärmflygförbundet. De pengar vi övertalade de andra stockholmsklubbarna att avsätta kommer troligen inte att behöva tas i anspråk. De kanske kan användas till andra projekt som kommer alla klubbarnas medlemmar tillgodo.

När allt är klart och gräset har kommit upp i sluttningarna, ska vi ha ett invigningsparty. 

Vi har förresten nya djärva idéer till byggprojekt i stockholmstrakten. Vansinnet slutar inte här!  ;-) 


Skapad: 24 april 2009
Du har inte behörighet att skriva kommentarer.

Comments powered by CComment