Skip to main content
Fenix Skärmflygklubb – Paragliding Club – Stockholm

Årsmöte 2013

arsmote13

Fenix kombinerade årsmöte och klubbfest fortsätter att locka medlemmar. Vid årets tillställning lördag 16 november hade 43 medlemmar tagit sig till årsmöteslokalen på Söder, och kunde bland annat välja en nästan helt ny styrelse och hylla en rookie som vann poängplockarcupen.

Bilden visar förberedelserna – Patrik och Staffan snurrar burgare på stekhällarna i det gamla kollektivhusköket på Maria Bangata. Det blev en mycket läcker välkomstförtäring.

Ett drygt tiotal nya medlemmar hade kommit på välkommen-till-klubben-mötet som hölls innan det stora minglet kl 18.

En motion fanns i år, och gällde inköp av ytterligare en vinsch. Styrelsen hade yrkat bifall till motionen som också vann årsmötets gillande, så nu blir det en vinsch till inför säsongen 2014.

Det har i Fenix historia hänt att styrelsen har fortsatt nästan oförändrad under flera år i rad. Men denna gång var det dags för en ordentlig förnyelse. Endast ordförande Björn och vice ordförande Staffan stod till förfogande, medan övriga tackade för sig (tack Hans, Joakim, Patrik, Georg, och Therese för er tid i styrelsen). Nya i styrelsen blev Mattias Joëlson (som senare utsågs till kassör), Lelle Jonasson och Ralph Wishart (som delar på ansvaret för vår teknikgrupp), David Nordberg (som kommer att samordna fältgruppen) och Björn Björsell (som sköter flygpuben och är vår datasäkerhetsexpert). Staffan är styrelsens webbmaster och tävlingschef.

Håkan Lindqvist tog tillbaka titeln som klubbmästare efter sin silvermedalj i SM, och Poängplockarcupen vanns av Oliver Torlo efter en urstark spurt.

Efter årsmötet blev det som vanligt en trevlig fortsättning med utgång på Söder där det planerades storartade flygäventyr under 2014.


Skapad: 16 december 2013
Du har inte behörighet att skriva kommentarer.

Comments powered by CComment